God Jul

God Jul!

          Önskar Styrelsen

 

Öppettider: Stängt 24-25/12, öppet kl. 14-18 den 26/12, Stängt 31/12 och 1/1.

Förslagslådan: 

1. 11kg hantlar önskas (stort hopp 10kg à 12,5kg), 10kg hantel trasig länge! Styrelsens svar: För tillfället gör vi inga nya inköp. Vi beklagar att hantlarna inte har blivit åtgärdade ännu och ansvarig kommer att se över detta.

2. Saknar de silverfärgade hantlarna strl 8-10kg. Styrelsens svar: Vi beklagar att detta inte har blivit åtgärdat ännu och ansvarig kommer att se över dessa.

3. Vill ha medicinbollar och rapmusik. Styrelsens svar: För tillfället gör vi inga nya inköp. Valet av musik i lokalen görs av den som arbetar i receptionen, man får fråga vid tillfället om denne kan byta musik för en stund.

4. Det ligger mycket magnesium på golvet vid podiet och bänkpressen som ej tas bort. Styrelsens svar: Sprider någon mycket magnesium runt sig kan man visa denne var städskrubben finns. Styrelsen kommer inte att förbjuda användning av magnesium i lokalen.

5. Fixa konditionscykeln! Det luktar bränt när man cyklar. Styrelsens svar: Ansvarig ska kolla upp detta.

6. Bensparken och Smithmaskinen behöver fixas. Styrelsens svar: Åtgärdat innan mötet.

7. Högra cykeln krånglar, någoting tar emot och ibland känner man ingenting alls. Sedan är det svårt att sänka och höja sadeln. Styrelsens svar: Åtgärdat innan mötet.

8. Handsprit på toaletterna, nu när kräksjukan är på väg. Styrelsens svar: Hälsomyndigheten rekommenderar att man ska tvätta händerna noga med tvål och vatten för att undvika spridning av kräksjukan.

9. Smithmaskinen måste kollas för det fastnar ibland när man lägger i tyngre vikter. Lagren måste bytas! Styrelsens svar: Åtgärdat innan mötet. Styrelsen har beslutat om en maxvikt på 150kg i Smithmaskinen och ett förbud mot att utföra marklyft i densamma då den inte är byggd för detta.

10. Om man beslutar ha tävlande i Comets namn bör dessa skriva kontrakt med Comet att man ej använder steroider m.m. Vid påkommet bruk bör individen avstängas från Comet (viss tid?). Efter man har blivit påkommen har man förbrukat sitt förtroende att få tävla i Comets namn. Styrelsens svar: Föreningen kommer att följa de regelverk som redan finns i de aktuella tävlingsförbunden.

Övrigt: 

1. Föreningen kommer eventuellt att återgå som medlem i skkf (svenska kroppskulturförbundet), beslut om detta tas vid ett senare tillfälle då hela styrelsen först behöver gå igenom och ta ställning till deras stadgar och regelverk. Om detta blir aktuellt finns redan en av styrelsen godkänd tävlande inom bodybuilding.

2. I samband med en intressekoll av tävlingsintresserade på vår Facebook, har Jonny Gustavsson blivit godkänd av styrelsen att tävla för Comet Gym i Strongman -105kg. Jämte vår egna Jimmie Stjernström som gjorde succé och tog en plats på prispallen i senaste SM.

3. Styrelsen har redan nu satt (med reservation för ändring) datumet till KM i styrkelyft och fitness, detta för att våra medlemmar ska få en bättre möjlighet att förbereda sig samt för att undvika att ha tävlingen samtidigt som serie 2 i styrkelyft. KM kommer att hållas i Comet Gym´s lokaler den 5 April 2014.

4. Ett julerbjudande av kosttillskott kommer att erbjudas exklusivt till medlemmar mellan 2/12 till 23/12. Vi kommer även att ha  erbjudande till de som inte är medlemmar.

 

%d bloggare gillar detta: